Intra nutrimix 20ltr (GMP+ FSA geborgd)

  • Vloeibaar drinkwater additief.
  • Gebaseerd op mineralen,aminozuren,organische zuren en energie.
  • Verlaagd de zuurgraad (Ph) tot ongeveer 4 welke nodig is om het maximale resultaat te behalen.

Door Intra Nutri-Mix te gebruiken worden makkelijk opneembare voedingsmiddelen toegevoegd aan het drinkwater of voer. Intra Nutri-Mix bevat een breed spectrum aan werkzame componenten: hoogwaardige en essentiële aminozuren (Lysine, Threonine, Methionine en Tryptofaan), gechelateerde mineralen en organische zuren.

De aminozuren zijn essentiële bouwstoffen voor het dier en bieden het dier ondersteuning bij de groei en het opbouwen van een betere weerstand.
De unieke combinatie aminozuren in Intra Nutri-Mix versterken het dier in korte tijd en geven het dier een gefundeerde weerstand. De gechelateerde mineralen versterken dit effect.

De organische zuren verlagen de zuurtegraad in de darmen waardoor ziekteverwekkende micro-organismen geen kans krijgen zich te ontwikkelen in de darmen.

Toepassing

Intra Nutri-Mix is een vloeibaar product dat via het drinkwater dient te worden toegevoegd door middel van een doseerpomp. Intra Nutrimix is gebaseerd op mineralen, aminozuren, organische zuren en energie dragers. Het zorgt voor een betere beschikbaarheid van de nutriënten via drinkwater. Intra Nutrimix verlaagt de zuurgraad (pH) tot ongeveer 4, hetwelk nodig is om het maximale resultaat te behalen.

Productspecificatie

Veiligheidsinformatieblad

€ 127,53 € 117,00
Meer informatie
Artikelnummer 38
BTW 9%
Omdoos 1
Dosering 1 l per 1000 l drinkwater voor 3-7 dagen
Registratienummer 30974
Toediening oraal(via drinkwater)
Nutritioneel Koper, Zink
Ingrediënten Aminozuren, Organische zuren
Toepasbaar bij Algehele weerstand/Vitaliteit
Product aanvraag
Wanneer u een vraag heeft, of een product wilt aanvragen kan u door het onderstaande formulier in te vullen in contact met ons komen.
Type de letters en cijfers hieronder in