Intra Aqua-Acid Mineral (GMP+ FSA geborgd)

Aqua-Acid Mineral is een drinkwater supplement gebaseerd op een blend van de organische zuren; melkzuur, mierenzuur en propionzuur, ammonium formiaat, koperchelaten en zinkchelaten en kent een synergetische werking, wat betekend dat zij elkaar onderling in werkzaamheid versterken.
Intra Aqua Acid Mineral 4 is een laag afgebufferd produkt. Het zuur doet zijn werking in de leiding van bek t/m de maag en heeft een lichte werking op darmniveau.

Goede spijsvertering en ondersteunende werking

Het product wordt via het drinkwater verstrekt en draagt bij aan een optimalisering van de productie resultaten. Tijdens het gebruik van Intra Aqua Acid is de zuurgraad (pH) van het water dusdanig dat de groei van pathogene bacteriën wordt geminimaliseerd door het zure milieu. Tevens wordt de microflora positief beïnvloed en verbetert de eiwitvertering wat het spijsverteringsproces ten goede komt.

Naast de ondersteunende werkzaamheid van de organische zuren wordt door de extra toevoeging van het mineraal koper (E4) en zink (E6) een nog hogere effectiviteit behaald. Zo kent koper een sterke groei ondersteunende werking, doodt het vele pathogene bacteriën en bezit het mineraal zink de eigenschap de vitaliteit van het dier te verbeteren.

Productspecificatie

 

Slechts € 103,22 € 94,70
Meer informatie
Artikelnummer Intra Aqua-Acid Mineral
BTW 9%
Omdoos 1
Dosering 0,5-1,5 l per 1000 l drinkwater
Registratienummer 30974
Toediening oraal (via drinkwater)
Nutritioneel Koper, Zink
Ingrediënten Organische zuren
Toepasbaar bij Algehele weerstand/Vitaliteit, Spijsvertering/Darmgezondheid
Product aanvraag
Wanneer u een vraag heeft, of een product wilt aanvragen kan u door het onderstaande formulier in te vullen in contact met ons komen.
Type de letters en cijfers hieronder in