Ropadiar HG10 5L (GMP+ FSA geborgd)

RopaDiar HG10 Oregano Olie 1L voor kippen bevat al het goede van oregano en heeft een positieve invloed op de algehele gezondheid. Dit product is ideaal voor grootverbruik bij pluimvee. OP = OP!

+ 100% natuurlijk
+ Helpt darmproblemen bij kippen te voorkomen of te verhelpen
+ Heeft een positieve invloed op de leg

RopaDiar HG10 Oregano Olie bevat talloze goede eigenschappen die de gezondheid van je kippen kan verbeteren. Oregano werkt anti-parasitair, antibacterieel en geeft tegelijkertijd het immuunsysteem ook een flinke boost! Het product is gemaakt van de wilde Oregano kruid, waardoor de olie veel meer goede eigenschappen bevat dan de Oregano die we in onze keuken gebruiken. 

Oregano inzetten bij darmproblemen bij kippen

Oregano Olie kan goed worden ingezet bij darmproblemen bij kippen zoals Salmonella en het IB virus. Doordat de olie een antibacteriële werking heeft, worden de darmen gereinigd en krijgt het immuunsysteem van je kippen een oppepper. Hierdoor kan het lichaam van de kip de virus beter aan en neemt de kans op verdere besmetting af. Je kan RopaDiar HG10 Oregano Olie ook preventief gebruiken!

Een positieve invloed op de leg

Gezonde kippen leggen vaker eieren dan ongezonde kippen. Door wat Oregano Olie in hun drinkwater bij te geven, bevorder je de gezondheid van je kippen en neemt de kans op ziektes af. Zo houd je gezonde en sterke kippen die beter eieren leggen.

Toepassing Oregano Olie 

Voeg 250 - 500ml Oregano Olie toe aan 1000L drinkwater. 

Productinformatieblad (Engels)

Veiligheidsinformatieblad (Engels)

€ 95,38 € 87,50
Meer informatie
Artikelnummer 1688
BTW 9%
Inhoud verpakking 5 ltr
Omdoos 4
Dosering Zie etiket, afbeeldingen.
Registratienummer NL 19202
Ingrediënten Oregano olie, Aromatische stoffen
Toepasbaar bij Spijsvertering/Darmgezondheid
Product aanvraag
Wanneer u een vraag heeft, of een product wilt aanvragen kan u door het onderstaande formulier in te vullen in contact met ons komen.
Type de letters en cijfers hieronder in