Seagut Paste 100 ml (GMP+ FSA geborgd)

Neonatale verteringsproblemen zijn vaak de belangrijkste oorzaak van biggensterfte en veroorzaakt belangrijke financiële verliezen. Door de ontwikkeling van pathogenen in de darm, worden deze vaak in verband gebracht met dehydratatie. Dit lijdt tot verliezen van elektrolyten en mineralen en slechte opname van nutriënten, dat energietekorten veroorzaakt. Deze dieren zullen over het algemeen inactief worden en vermageren. De homogeniteit van de toom vermindert en een lager speengewicht wordt vaak waargenomen.

  • Beschermt het darmkanaal: de toediening van MSPMUCIN (Marine Sulphated Polysachariden), afkomstig van algen, stimuleren de productie van mucine en vergroten de mucuslaag over de darmvilli. Gemicroniseerde klei beschermt het darmepitheel, dat voor mechanische bescherming zorgt. De darm mucosa is beter beschermt en functioneert daardoor optimaal.
  • Zorgt voor een gezonde darmflora doormiddel van specifieke etherische oliën en gist extracten.
  • Stabiliseert fysiologische balans: SeaGut paste bevat snel beschikbare suikers (spirulina en dextrose) en elektrolyten.

3 SYNERGETISCHE WERKINGSMECHANISMEN IN 1 PRODUCT

  • SeaGut Paste beschermt het darmkanaal
  • SeaGut Paste zorgt voor een gezonde darmflora
  • SeaGut Paste stabiliseert en herstelt de fysiologische balans

VeiligheidsInformatieBlad ⇓

ProductSpecificatieBlad ⇓

€ 20,79 € 19,07
Meer informatie
Artikelnummer 1504
BTW 9%
Inhoud verpakking 100 ml
Dosering 1 shot (= 2-4 ml / per big / per dag)
Toediening oraal
Toepasbaar bij Spijsvertering/Darmgezondheid
Product aanvraag
Wanneer u een vraag heeft, of een product wilt aanvragen kan u door het onderstaande formulier in te vullen in contact met ons komen.
Type de letters en cijfers hieronder in