Saluvet BronchActive B Poeder 600gr (GMP+ FSA geborgd)

Ondersteunt gezonde luchtwegen

(SKAL-gecertificeerd)
 
Toename van drink- en eetlust vanaf de 2e dag na start

BronchActive is een aanvullend diervoeder voor kalveren en lammeren en bestaat o.a. uit een complex aan biologische actieve stoffen uit etherische oliën. Naast een ondersteunende werking voor gezonde luchtwegen, reguleert BronchActive ook de spijsvertering en stimuleert het de leverstofwisseling. Het grote voordeel van BronchActive is dat het de eet- en drinklust een flinke boost geeft. Zo blijven kalveren en lammeren goed eten en groeien, met een betere weerstand als resultaat. BronchActive Vloeibaar wordt aan de melk toegevoegd in de drinkemmer voor kalveren in eenlingboxen. 

BronchActive Poeder is speciaal ontwikkeld voor toediening via de drinkautomaat. Na het spenen kan BronchActive Poeder ook gemengd worden met het ruw- of krachtvoer. BronchActive Poeder bevat dezelfde werkzame stoffen als de vloeibare variant.

Etiket BronchActive B Poeder Bio 600gr

Wanneer BronchActive?

  • Als ondersteuning voor een gezonde groei
  • Als ondersteuning voor gezonde luchtwegen
  • Als ondersteuning voor een goede eet- en drinklust

Dosering BronchActive

Voor inwendig gebruik. BronchActive wordt na de eerste 24 uur biestvoeding gedurende de gehele melkvoedingperiode 2x daags aan de melk toegevoegd.

Per kalf per dag:      

Gewicht Dosering/dag Dosering/voerbeurt
50-75 kg 1 ml 0,5 ml
75-150 kg 1,4 ml 0,7 ml

Per lam per dag:

Gewicht Dosering/dag Dosering/voerbeurt
tot 16 kg 0,08 - 0,4 ml 0,04 - 0,2 ml**
16 - 50 kg 0,4 - 1 ml 0,2 - 0,5 ml

**Na start dosering geleidelijk 0,05 ml (per week) verhogen tot max. 0,25 ml/lam/dag. Dosering voor spenen: geleidelijk afbouwen in verhouding tot melkgift.

Let op: Wees extra alert op de eerste symptomen van ziekte. Dieren die 2x daags BronchActive krijgen, blijven ondanks ziekte veelal de drinklust en gretigheid behouden. Voorkom het te laat opmerken van zieke dieren.

 

€ 20,17 € 18,50
  • Vanaf 10 stuks: € 19,16 € 17,58
Meer informatie
Artikelnummer 2242
BTW 9%
Inhoud verpakking 600 gr
Omdoos 10 stuks
Dosering Zie omschrijving.
Toediening Zie omschrijving.
Product aanvraag
Wanneer u een vraag heeft, of een product wilt aanvragen kan u door het onderstaande formulier in te vullen in contact met ons komen.
Type de letters en cijfers hieronder in