BioTrace 5L (GMP+ FSA geborgd)

Toepassing

Het wordt aanbevolen om de waterleiding voor en na de behandeling te reinigen. Farm-O-San BioTrace kan gebruikt worden in stress situaties. Voeg 1-2 liter per 1000 liter water toe. Gebruik BioTrace voor een periode van 3-5 dagen. Optimale resultaten worden bereikt wanneer Farm-O-San BioTrace wordt gecombineerd met Farm-O-San LiqVit of Farm-O-San CalciPlus. Deze zorgvuldig uitgebalanceerde vloeibare mix voorziet uw pluimvee van een adequate inname van mineralen en sporenelementen.

Eigenschappen

Gebruik Farm-O-San BioTrace om een adequate opname van mineralen en sporenelementen te verzekeren. Bijvoorbeeld in de opstart of in situaties waar perioden van verminderde weerstand verwacht kan worden. Farm-O-San BioTrace is gemakkelijk te verstrekken via het drinkwater.

BioTrace mag gecombineerd worden met Farm-O-San CalciPlus om een oplossing met een ideale calcium-fosfor verhouding te verstrekken.

Voordelen

Farm-O-San BioTrace bevat ijzer, koper, zink, mangaan en fosfor. IJzer, koper en zink ondersteunen de weerstand. De toevoeging van zink, mangaan en fosfor stimuleert normale botontwikkeling en groei van uw pluimvee.

Product Data Sheet

€ 52,16 € 47,85
Meer informatie
Artikelnummer 109
BTW 9%
Inhoud verpakking 5 ltr
Dosering Zie omschrijving.
Nutritioneel Fosfor, Koper, Mangaan, IJzer(oxide), Zink
Toepasbaar bij Algehele weerstand/Vitaliteit, Beenwerk
Product aanvraag
Wanneer u een vraag heeft, of een product wilt aanvragen kan u door het onderstaande formulier in te vullen in contact met ons komen.
Type de letters en cijfers hieronder in