Topro Keto Duo bolus (GMP+ FSA geborgd)

Slepende melkziekte, ofwel ketose, is een veelvoorkomende aandoening bij melkvee. De oorzaak van slepende melkziekte is veelal een negatieve energiebalans. De koe kan dan niet voldoende voer opnemen om te voorzien in de hoge energiebehoefte. Ter vermindering van het risico van ketose is de Topro Keto Duo bolus ontwikkeld. Een behandeling bestaat uit het toedienen van twee bolussen, een witte en een rode bolus.

Topro Keto Duo energieverhogend

De witte bolus bevat snel beschikbare energie in de vorm van natriumpropionaat. Verder bevat deze bolus sorbitol wat de productie van galsappen positief beïnvloedt. Voor ondersteuning van de vertering en een optimale penswerking is er niacine en kobalt toegevoegd.
Bij de rode bolus ligt de focus met name op het beschermen van de lever. Daarom is aan deze bolus choline, betaine, vitamine B2 en vitamine B12 in een pensbestendige vorm toegevoegd. Daarnaast bevat de rode bolus ook de volgende plantenextracten: kurcuma, venkel, boldo, artisjok en distel. Deze ontgiften de lever en bevorderen de galproductie en eetlust.

Toelichting op de toediening:

Dien melkkoeien 10 dagen voor het afkalven twee bolussen (1 rode + 1 witte) toe en onmiddellijk na het afkalven weer twee bolussen (1 rode + 1 witte).

Topro Keto Duo bolus etiket

€ 66,84 € 61,32
Meer informatie
Artikelnummer 4803
BTW 9%
Inhoud verpakking 12 boli á 70 gr
Omdoos 10
Dosering twee bolussen (1 rode + 1 witte) 10 dagen voor het afkalven, twee bolussen (1 rode + 1 witte) direct na het afkalven
Registratienummer GMP021562
Toediening oraal
Vitamine B2, B3 (Niacine), B12
Nutritioneel Calcium, Kobalt, Magnesium
Product aanvraag
Wanneer u een vraag heeft, of een product wilt aanvragen kan u door het onderstaande formulier in te vullen in contact met ons komen.
Type de letters en cijfers hieronder in