Hyperox 20L

 
Inzake de verordening van het Europees Parlement, verordening (EU)2019/1148, is verkoop aan particulieren niet toegestaan, ivm regelgeving omtrent precursoren voor explosieven. Zie link: VERORDENING (EU) 2019/1148-explosieven
 
 
Waarom Hyperox langer door werkt dan andere perazijnzuur producten:
Perazijnzuur bestaat uit een evenwichtige oplossing van waterstofperoxide, azijnzuur en water. Antec’s verbeterde formule staat toe een grotere hoeveelheid waterstofperoxide in het evenwicht te brengen, waardoor er méér zuurstof in de oplossing zit. Een hoger niveau van waterstofperoxide en perazijnzuur betekent een langere en krachtigere vrijlating van zuurstof.

Hyperox is geregistreerd bij het CTGB onder nr 12731, Hyperox is toegelaten als oppervlakte desinfectans en voor toepassing als schoeiseldip. Hyperox is een combinatie van  peroxyazijzuur en waterstof peroxide, door de unieke formulering is er een hoger niveau van deze actieve stoffen, wat een krachtigere werking betekend.

Lees hier de brochure voor meer informatie!

€ 199,65 € 165,00
Meer informatie
Artikelnummer 1345
BTW 21%
Inhoud verpakking 20 ltr
Omdoos 1
Dosering zie gebruiksvoorschrift
Registratienummer 12731
Toediening zie gebruiksvoorschrift
Product aanvraag
Wanneer u een vraag heeft, of een product wilt aanvragen kan u door het onderstaande formulier in te vullen in contact met ons komen.
Type de letters en cijfers hieronder in