Halamid-d

Halamid®-d is het bekendste desinfectiemiddel in de diersector. Door zijn bewezen brede werkingsspectrum op alle relevante ziekteverwekkende micro-organismen* is het in de afgelopen ruim 70 jaar effectief gebleken voor de intensieve veehouderij, zoals rundvee, varkens, pluimvee, geiten maar ook voor vissen.

100% BETROUWBAAR RESULTAAT

De effectiviteit van Halamid®-d komt door een 100% gehalte aan de stabiele werkzame stof chloramine-t. Opgelost in water gaat chloramine-t een oxidatiereactie aan met micro-organismen, waardoor deze volledig worden vernietigd. Resistentievorming is daardoor ook niet mogelijk.

Bovendien behoudt Halamid®-d ten opzichte van andere desinfectiemiddelen een langdurige werking. Waar desinfectiemiddelen op basis van persulfaat binnen 1 dag nagenoeg alle werkzaamheid verliezen, blijft Halamid®-d gedurende 12 dagen doorwerken.

VEILIG VOOR MENS, DIER, MATERIALEN

Halamid®-d heeft de prettige eigenschap niet meer werkzame stoffen af te geven dan nodig is. Dit zorgt ervoor dat Halamid®-d langdurig kan doorwerken.

Dit heeft ook tot gevolg dat Halamid®-d veel minder corrosief is op materialen. Bij de juiste toepassing, dosering en beschermende maatregelen, zoals geldt voor elk professioneel desinfectiemiddel, is Halamid®-d een veilig alternatief. Door de relatieve mildheid blijft desinfecteren met Halamid®-d veilig voor jezelf, je medewerkers, je dieren en je materialen.

MILIEUVRIENDELIJK

De belasting van desinfectiemiddelen op ons milieu is belangrijk om rekening mee te houden. Regelmatig desinfecteren met Halamid®-d is goed voor de toekomst. Halamid®-d is gemakkelijk biologisch afbreekbaar. Uitgebreide onderzoeken hebben aangetoond dat Halamid®-d binnen 4 dagen voor 70% biologisch is afgebroken en voor 90% binnen 28 dagen. Hiermee is Halamid®-d een positieve uitzondering in de groep van desinfectiemiddelen.

Brochure Halamid-d

Slechts € 27,35 € 22,60
Meer informatie
Artikelnummer Halamid-d
BTW 21%
Dosering dierverblijfplaatsen: 10 g per 1 l water (1%), transportmiddelen voor dieren: 20 g per 1 l water (2%)
Registratienummer 8241N
Toediening Oplossen in water.
Product aanvraag
Wanneer u een vraag heeft, of een product wilt aanvragen kan u door het onderstaande formulier in te vullen in contact met ons komen.
Type de letters en cijfers hieronder in