Spritex Pyrethrin 12/30 10L

Spritex Pyrethrin 12/30 is een gebruiksklare vloeistof tegen tabakskevers, klanders, muggen, motten, vliegen en meelkevers.

Ruimteverneveling op basis van Pyrethrinen. Ter bestrijding van insecten in opslag-, bedrijfs- en verblijfsruimten voor ruimtebehandeling met geschikte apparatuur zodat het middel onder hoge druk en fijne druppel wordt toegepast; bij de toepassing mogen geen mensen, huisdieren, onverpakte voedingsmiddelen of grondstoffen daarvoor in de ruimte aanwezig zijn. Verpakte voedingsmiddelen, veevoeders en daarvoor bestemde grondstoffen moeten afgedekt worden met een geschikte folie.
Niet toegestaan in ziekenkamers, ook niet in of op apparatuur waar direct contact met voedingsmiddelen mogelijk is. Toepassing enkel door: personen die in het bezit zijn van een vakbekwaamheidsdiploma ongediertebestrijding dat is verstrekt of verlengd door een door de Minister van VROM geregistreerde instelling of geregistreerd bedrijf, en dat niet ouder is dan vijf jaar, of personen die in het bezit zijn van een door de Minister van VROM afgegeven bewijs van gelijkstelling dan wel een verlenging daarvan, dat niet ouder is dan vijf jaar; agrarische ondernemers die het middel op het eigen bedrijf gebruiken.
Onverdund toepassen met b.v. een warmtevernevelaar. Vóór de behandeling kastdeuren, apparatuur, laden e.d. openen. Deuren, ramen en ventilatiekanalen goed sluiten en gedurende enige tijd (indien mogelijk ca. 4 uren) gesloten houden. De spuitnevel in de ruimte richten. Verpakte voedingsmiddelen, veevoeders en daarvoor bestemde grondstoffen moeten op deugdelijke wijze zijn afgedekt, bij voorkeur met een plastic folie.

Tegen vliegende insecten 50-100ml spuitvloeistof per 100m³ gebruiken, tegen verscholen levende insecten 100-200ml per 100m3.


• Werkzame stof: Pyrethrinen en piperonylbutoxide
• Gehalte: resp. 3g/l en 30g/l
• Toelating: 8353 N
• Enkel verkrijgbaar in Nederland

€ 199,65 € 165,00
Meer informatie
Artikelnummer 1725
BTW 21%
Inhoud verpakking 10 ltr
Omdoos 1
Dosering Zie omschrijving.
Registratienummer 8353N
Toediening door middel van een warmtevernevelaar
Product aanvraag
Wanneer u een vraag heeft, of een product wilt aanvragen kan u door het onderstaande formulier in te vullen in contact met ons komen.
Type de letters en cijfers hieronder in