Vliegenbestrijding

Bij BoerBeter hebben we een uitgebreid aanbod aan producten voor vliegenbestrijding. Of het nu gaat om vliegenbestrijding op uw boerderij of specifiek in uw stal of paardenstal, we helpen u graag. Voor vliegenbestrijding in uw stallen of om overlast te voorkomen, kijk ook eens op onze website van PestPrevent. Bekijk hoe we door middel van madendood aanbrengen in de putten, of door roofvliegen en sluipwespen, de vliegenoverlast voor u beperken.

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Halley LED 30 IPX4 2x15W (tot 150m²)
  Halley LED 30 IPX4 2x15W (tot 150m²)
  € 187,55 € 155,00
 2. Lamp voor MG14 LED 7W + starter
  Lamp voor MG14 LED 7W + starter
  € 54,45 € 45,00
 3. Vliegenlamp MG14 led (2X7W)
  Vliegenlamp MG14 led (2X7W)

  Stijlvolle, discrete en compacte vliegenlamp. Ideaal voor gebruik in kleinhandel, commerciële en industriële
  omgevingen.

  € 270,62 € 223,65
 4. Lijmbord Well-15 zwart, 6st
  Lijmbord Well-15 zwart, 6st
  € 11,83 € 9,78
 5. Vliegenlamp Well 15
  Vliegenlamp Well 15

  Compact toestel, zwart gelakt. Kan plat op een kast of als wandtoestel.

  € 102,85 € 85,00
 6. UV lamp voor Insect-Zap
  UV lamp voor Insect-Zap
  € 5,87 € 4,85
 7. Vliegenlamp Insect-Zap
  Vliegenlamp Insect-Zap

  Werkt radicaal tegen muggen. Het toestel werkt luchtzuiverend en produceert ook koolstofdioxide, waardoor het muggen aantrekt.

  € 35,51 € 29,35
 8. Strijkflacon met kwast (afsluitbaar)
  Strijkflacon met kwast (afsluitbaar)
  € 6,05 € 5,00
 9. LIJMBORD BEST-WELL-PLUSLIGHT 450x285
  LIJMBORD BEST-WELL-PLUSLIGHT 450x285
  € 21,78 € 18,00
 10. RedTop navulling inclusief zak
  RedTop navulling inclusief zak
  € 7,14 € 5,90
 11. Advion flybait
  Advion flybait
  € 50,00 € 41,32
Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Effectieve vliegenbestrijding voor boerderijen en stallen

Naast dat vliegen een hinderlijke plaag zijn, kunnen ze ook ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken voor zowel mens als dier. Vooral op boerderijen en in stallen kunnen vliegen populaties snel groeien, gezien de ideale omstandigheden die deze omgevingen bieden. Gelukkig heeft BoerBeter een uitgebreid assortiment aan producten voor vliegenbestrijding op voorraad, zoals vliegenlampen, flybait en nog veel meer. 

Vliegen bestrijden op de boerderij

Het onder controle krijgen en houden van vliegen populaties op boerderijen is essentieel, aangezien ze naast het veroorzaken van overlast ook ziektes kunnen verspreiden onder het vee. Met onze speciaal geselecteerde vliegenbestrijding producten kunt u uw boerderijdieren beschermen tegen deze hinderlijke insecten.

Vliegen bestrijden in stallen

Vocht, warmte, organisch materiaal. Allemaal ideale broedplaatsen voor vliegen, waar stallen bijzonder vatbaar voor zijn. Gelukkig bieden onze effectieve vliegenbestrijdingsmiddelen een oplossing om stallen vrij te krijgen én te houden van deze vervelende insecten. Hierdoor kunnen zowel dieren als medewerkers leven en werken in een gezonde omgeving.

Producten voor vliegenbestrijding

Of het nu gaat om vliegen bestrijden in een paardenstal, in een schapenverblijf of bij een rundveebedrijf, wij hebben de juiste producten voor elke behoeften. Van vliegstrips en -sprays tot elektrische vliegenvangers en vliegenlampen, we bieden een breed scala aan oplossingen om vliegen effectief te bestrijden en elke agrarische omgeving vrij te houden van deze hinderlijke indringers.

Waarom kiezen voor BoerBeter en PestPrevent?

Bij BoerBeter begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee boeren en veehouders worden geconfronteerd als het gaat om vliegenbestrijding. Daarom hebben we ons assortiment zorgvuldig samengesteld, met alleen de meest effectieve en betrouwbare producten die specifiek zijn ontworpen voor gebruik in agrarische omgevingen. Met onze producten worden vliegen op een veilige en efficiënte manier bestreden, waardoor uw rundvee, uw schapen en uw andere dieren zo min mogelijk last zullen ondervinden. En dan heeft u één zorg minder! 

Neem een kijkje