Ecostyle Triple Ca-P-Mg Bolus 6-pack (GMP+ FSA geborgd)

Melkziekte ontstaat door een calciumtekort en kan een lagere melkgift, een verminderde vruchtbaarheid en soms sterfte als gevolg hebben. Door dit tekort aan te vullen met de Triple Ca-P-Mg Bolus, wordt het risico op melkziekte vermindert. Deze bolus is ook preventief te gebruiken voor het afkalven om melkziekte te voorkomen.

✓ Vermindert het risico op melkziekte
✓ Bevat hoge waardes aan Calcium, Fosfor en Magnesium
✓ Wordt snel opgenomen in de pens

Vermindert het risico op melkziekte

Bevat hoge waardes aan Calcium, Fosfor en Magnesium

Triple Ca-P-Mg Bolus is een optimaal samengestelde en snel opneembare bolus om mineraaltekorten snel aan te vullen. Ook bevat de bolus prebiotica (Inuline en Yucca), voor een brede samenstelling van de pensflora en behoud van een goede pensfermentatie. Een verpakking bevat zes bolussen à 65 gram.

Wanneer de Triple Ca-P-Mg Bolus?

  • Bij melkziekte
  • Bij calciumtekort
  • Preventief vlak voor het afkalven

Voederadvies

12-24 uur voor afkalven 1 bolus
Direct na afkalven 1 bolus
12 uur na afkalven  1 bolus
24 uur na afkalven  1 bolus

Geef de Triple Calcium Bolus oraal met een daarvoor geschikte bolusschieter. De Triple Ca-P-Mg Bolus als ondersteuning 2 uur en 12 uur toedienen na een Melkziekte-therapie met Calcium. De Triple Ca-P-Mg Bolus wordt snel opgenomen door het lichaam.

6x65 g

AANVRAAG FORMULIER
Meer informatie
Artikelnummer 4611
BTW 9%
Product aanvraag
Wanneer u een vraag heeft, of een product wilt aanvragen kan u door het onderstaande formulier in te vullen in contact met ons komen.
Type de letters en cijfers hieronder in