VITALstyle Promotion spray 400ml

Stimuleert doorbloeding van spieren en gewrichten

Verwarmend effect geeft extra comfort bij stijve spieren

Wat is ProMotion?

ProMotion is een gewrichts- en spierlotion die de doorbloeding van (stijve) spieren, gewrichten en pezen activeert. Het is samengesteld uit natuurlijke GMO-vrije grondstoffen.

Hoe werkt ProMotion?

Bij (over)belasting van spieren of een blessure kunnen stijve spieren baat hebben bij een betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen. Het verwarmen van stijve en verkrampte spieren helpt deze ontspannen. ProMotion zorgt voor een betere doorbloeding dankzij een goede afvoer van melkzuur, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd, spieren sneller herstellen en bewegen comfortabeler gaat. 

ProMotion bevat Cayennepeper wat er voor zorgt dat de aangedane plek warm wordt, waardoor de doorbloeding sterk verbetert. ProMotion wordt gemakkelijk opgenomen door de huid (trekt snel in). Handig voor of na een intensieve training! De spuitbus kan in alle standen worden gebruikt, ook op de kop!

Zo gebruik je ProMotion

Met een rechte straal het product 1-2 maal daags royaal op de te behandelen lichaamsdelen aanbrengen. Masseer het eventueel zachtjes in. Was hierna je handen om irritatie aan bijvoorbeeld je ogen te voorkomen.

Let op!
Niet op een geïrriteerde huid of wondjes aanbrengen. Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. ProMotion kan bij wedstrijdpaarden tot 72 uur na de laatste behandeling een positieve dopingtest geven.

ETIKET

€ 24,59 € 20,32
Meer informatie
Artikelnummer 477
BTW 21%
Inhoud verpakking 400 ml
Product aanvraag
Wanneer u een vraag heeft, of een product wilt aanvragen kan u door het onderstaande formulier in te vullen in contact met ons komen.
Type de letters en cijfers hieronder in