Rodilon® Soft Block (300 x 10 gr)

Rodilon® Soft Blocks is uitermate smakelijk en bevat hoogwaardige voedselbestanddelen.

Daarnaast is het lokaas door haar structuur en menging onweerstaanbaar voor muizen. Door deze combinatie van eigenschappen blinkt het middel uit in effectiviteit. Vooral in zeer competitieve omgevingen, waarin andere voedselbronnen beschikbaar zijn. De blocks zijn individueel verpakt. Dit voorkomt het direct in contact komen met het lokaas en maakt het product gemakkelijk in gebruik. De blauwe kleurstof van de blokjes is zichtbaar in de uitwerpselen van het knaagdier. Zo kan op eenvoudige wijze gecontroleerd worden of er van het lokaas gegeten is.

Rodilon Soft Blocks uiterst effectief!

Het werkzame bestanddeel in Rodilon® is difethialon. Deze stof heeft een unieke molecuulstructuur, waardoor het beter werkt dan andere anticoagulantia. Zelfs bij genetische mutatie kan Rodilon® zich nog steeds binden aan het leverenzym van het knaagdier. Dit in tegenstelling tot andere bekende anticoagulantia. Hierdoor heeft Rodilon® een aanhoudend stollingsremmend effect.

Voordelen Rodilon® Soft Blocks

  • Zeer geschikt bij hoge infestatie 
  • Ideaal onder extreme omstandigheden (vochtig of droog) 
  • Individueel verpakt.
  • Ideaal voor muizen.
Toepassingsgebieden

Rodilon® Soft Blocks wordt toegepast rondom gebouwen en in gebouwen, zoals woningen, bedrijfsgebouwen, opslagplaatsen, dierverblijven en andersoortige gebouwen.

Wet- en regelgeving:

  • Uitsluitend voor professioneel gebruik
  • Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie
  • Vanaf 01-07-2015 is het verplicht om een licentie te kunnen tonen/overleggen bij bestelling van rodenticiden.
  •  
AANVRAAG FORMULIER
Meer informatie
Artikelnummer 750
BTW 21%
Omdoos 1
Dosering Muizen Afstand lokdozen 1-3 meter Dosering: 2 zakjes van 10 gram Ratten Afstand lokdozen 4-10 meter Dosering: 6 zakjes van 10 gram
Registratienummer NL-0001066-0000
Product aanvraag
Wanneer u een vraag heeft, of een product wilt aanvragen kan u door het onderstaande formulier in te vullen in contact met ons komen.
Type de letters en cijfers hieronder in