Drinkwatersysteem reinigen

 

Drinkwatersysteem reinigen

Is het drinkwater van jouw dieren schoon?

Iedereen weet het grote belang van schoon drinkwater, maar er mankeert soms nog wel wat aan.

Is er bacteriologische verontreiniging of zit er teveel mangaan in het drinkwater?

Soms is een krachtige reiniging nodig om het jarenlange vervuiling te kunnen verwijderen. Is het eenmaal schoon dan is het belangrijk om dat zo te houden. Zowel het doen van metingen, het reinigen van het systeem, maar ook het leveren van doseerapparatuur met de bijbehorende producten en advisering, wij regelen het!

Quick Scan

Je hebt waarschijnlijk al een wateruitslag gehad waarop een afwijking te zien is. Misschien wil je gewoon weten hoe schoon jouw drinkwatersysteem is.

Wij kunnen dit doormiddel van een Quick Scan. Met dit handige apparaat bepalen we binnen een halve minuut of het genomen monster vervuild is of niet. Binnen een half uur hebben we je hele bedrijf in beeld. Bij het eerste bezoek wordt deze snelle waterscan kosteloos aangeboden.

Hiermee heb je op een snelle, eenvoudige maar ook goedkope manier inzicht in het drinkwater van jouw dieren.

Reinigen dmv doseerapparatuur


Meten van de vervuiling in de leiding

Krachtige reiniging van het systeem

Is jouw systeem toe aan een stevige reiniging? Is er al jaren geen aandacht voor geweest en is het nu tijd om aan te pakken? Wij koppelen onze mobiele installatie aan jouw drinkwatersysteem. Hiermee kunnen we met het rondpompen van een hoge dosering Intra Hydrocare de waterleidingen een krachtige reiniging geven. Afhankelijk van de bevuiling kan herhaling nodig zijn.

Wil je zien wat dit voor jouw bedrijf betekent? Bel Gert voor het maken van een afspraak.

 

 

Gert van Lagen
+31(0)6 512 431 42