Insectosec spray

Uitsluitend voor professioneel gebruik!

Ter bestrijding van kruipende insecten en mijten zoals vlooien, mieren, kevers, pissebedden, zilvervisjes, bedwantsen, bloedluizen of vogelmijt, etc.Diatomeeënaarde is een natuurlijk sediment dat geheel of voor het grootste deel bestaat uit de skeletjes van afgestorven eencellige kiezelwieren of diatomeeën in zoetwater. De werkzame stof zorgt dat de vettige waslaag van het uitwendige skelet oplost en leidt tot de uitdroging van de insecten. HomeGard InsectoSec Spray kan in keukens, kelders en woonruimtes toegepast worden tegen kruipende insecten en mijten. De spuitbus altijd voor gebruik zeer goed schudden. Tijdens het gebruik ook af en toe schudden. HomeGard InsectoSec Spray niet in de lucht vernevelen maar gelijkmatig op de loopstraten, schuilplekken of nestingangen spuiten. Spuitafstand ca. 30 cm.

Ook zeer geschikt om een barrière aan te leggen. Tegen de bedwants is het belangrijk om het ledikant, matrasbodem en bedpoten in te spuiten. Tegen de bloedluis/vogelmijt ook aanwezige nesten inspuiten en daaromheen een gelijkmatige bedekking aanbrengen. Nadat de spuitnevel is verdampt dan blijft een wit residu (Diatomeeënaarde) achter. Belangrijk is om alle oppervlakken waar de bloedluis zich kan verschuilen alsmede de grondoppervlakte te behandelen. Eventueel daarvoor HomeGard InsectoSec poeder gebruiken.

Flyer InsectoSec

InsectoSec is aangemeld bij het CTGB, en kunt u vinden op de RUB-lijst, download door op de link te klikken. 

€ 17,55 € 14,50
Meer informatie
Artikelnummer 2033
BTW 21%
Product aanvraag
Wanneer u een vraag heeft, of een product wilt aanvragen kan u door het onderstaande formulier in te vullen in contact met ons komen.
Type de letters en cijfers hieronder in