FOS FortiFloq 15kg (GMP+ FSA geborgd)

FortiFloq

Farm-O-San FortiFloq is een aanvullend diervoeder voor pluimvee. Het heeft een unieke samenstelling van onder andere plantextracten en aroma’s die - in combinatie met vitamines - uw dieren aansterkt, met een positief effect op voer- en wateropname.

Toepassing

Farm-O-San FortiFloq wordt toegediend via het drinkwater. Gebruik drie dagen achtereen. Aanbevolen gebruik: 1.0 kg per 1000 liter water. Er wordt geadviseerd het watersysteem na behandeling te reinigen.

Eigenschappen

Farm-O-San FortiFloq kunt u inzetten in situaties dat vleeskuikens minder actief zijn, bijvoorbeeld bij koppels die het structureel moeilijk hebben in een bepaalde fase van de groeiperiode (bv. tijdens de dagen na een vaccinatie), of bij koppels die gelijk blijven in dagelijkse voeropname, of zelfs in voeropname afnemen.

Voordelen

Farm-O-San FortiFloq is een bewezen drinkwateroplossing om uw dieren aan te sterken en de voer- en wateropname te verbeteren.

 

Product Data Sheet

€ 200,00
Meer informatie
Artikelnummer 5218
BTW 9%
Inhoud verpakking 15kg
Dosering 1kg/1000L, drie dagen achtereen.
Vitamine C (Ascorbinezuur), E
Ingrediënten Plantenextracten, Aromatische stoffen
Toepasbaar bij Ondersteuning (voer/water dip, na vaccinatie)
Product aanvraag
Wanneer u een vraag heeft, of een product wilt aanvragen kan u door het onderstaande formulier in te vullen in contact met ons komen.
Type de letters en cijfers hieronder in