Drinkwatersysteem reinigen

 

 

Is het drinkwater van jouw dieren schoon?

Iedereen weet het grote belang van schoon drinkwater, maar er mankeert soms nog wel wat aan.

Is er bacteriologische verontreiniging of zit er teveel mangaan in het drinkwater?

Soms is een krachtige reiniging nodig om het jarenlange vervuiling te kunnen verwijderen. Is het eenmaal schoon dan is het belangrijk om dat zo te houden. Zowel het doen van metingen, het reinigen van het systeem, maar ook het leveren van doseerapparatuur met de bijbehorende producten en advisering, wij regelen het!

Quick Scan

Je hebt waarschijnlijk al een wateruitslag gehad waarop een afwijking te zien is. Misschien wil je gewoon weten hoe schoon jouw drinkwatersysteem is.

Wij kunnen dit doormiddel van een Quick Scan. Met dit handige apparaat bepalen we binnen een halve minuut of het genomen monster vervuild is of niet. Binnen een half uur hebben we je hele bedrijf in beeld. Bij het eerste bezoek wordt deze snelle waterscan kosteloos aangeboden.

Hiermee heb je op een snelle, eenvoudige maar ook goedkope manier inzicht in het drinkwater van jouw dieren.

Reinigen dmv doseerapparatuur

Meten van de vervuiling in de leiding

 

Krachtige reiniging van het systeem:

 

* Dmv hydrocare:

Is jouw systeem toe aan een stevige reiniging? Is er al jaren geen aandacht voor geweest en is het nu tijd om aan te pakken? Wij koppelen onze mobiele installatie aan jouw drinkwatersysteem. Hiermee kunnen we met het rondpompen van een hoge dosering Intra Hydrocare de waterleidingen een krachtige reiniging geven. Afhankelijk van de bevuiling kan herhaling nodig zijn.

Het effect van reinigen met hydrocare.

 

* Dmv pulsen:

  Leidingen reinigen dmv de Heawat pulser

Het reinigen van uw leidingen zonder het gebruik van chemie is mogelijk met de Heawat. Het reinigen van leidingen en daarmee het verwijderen van biofilm is een belangrijke eis voor gezond drinkwater voor uw vee. Maar ook andere agrarische sectoren maken natuurlijk gebruik van leidingen voor hun gewassen. Om deze leidingen te reinigen heeft u met de Heawat enkel nog water en lucht nodig.

Hoe werkt het apparaat? De Heawat wordt aangesloten op uw leidingsysteem en stuurt krachtige waterpulsen, afgewisseld met luchtpulsen, met intervallen door de leiding. Vastzittende biofilm wordt losgemaakt doordat er een mechanische reiniging ontstaat door de snelle en krachtige afwisseling van water- en luchtpulsen. Het losgekomen biofilm wordt verwijderd via het open uiteinde van de leiding.

De turbulente waterpulsen zorgen voor een actieve verwijdering van vervuiling. De Heawat is geschikt voor drinkwaterleidingen in veeteelt. Doordat er enkel gereinigd wordt met gebruik van water en lucht, blijven uw leidingen gewaarborgd tegen negatieve invloeden van biofilm en chemieresten.

Wil je zien wat dit voor jouw bedrijf betekent? Bel Gert voor het maken van een afspraak.

 

 

Gert van Lagen
+31(0)6 512 431 42

           

 

                                

 

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Aquados® doseerpomp EWN-C31
  Aquados® Doseerpomp EWN-C31
  € 1.255,00
  Voeg toe aan verlanglijst Toevoegen om te vergelijken
 2. Aquados Doseerpomp EWN
  Aquados® doseerpomp EWN
  € 1.417,00
  Voeg toe aan verlanglijst Toevoegen om te vergelijken
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.